logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Božićno darivanje – savjeti kako darivati za Božić

27/10/2014

Darujte u vrijeme božićnih blagdana svoje najbliže. Darujte ih malim poklonom koji će im pokazati da mislite na njih i uživajte zajedno u blagdanima.

Božić je vrijeme darivanja svojih najbližih, ukućana i prijatelja. Razmislite na vrijeme kome ćete darovati kakav poklon kako biste mogli sve na vrijeme pripremiti.

Važno je unaprijed odrediti novčani iznos sa kojim raspolažete i koji možete potrošiti na božićno darivanje, ne pretjerujte sa velikim i skupim poklonima, zapamtite da i sitnice nekoga mogu učiniti sretnima.

Odredite i kome ćete sve dati poklon, svi bi bili sretni da možemo darivati svakog no to je gotovo nemoguće. Najbolje ćete proći ukoliko sami izradite jednostavne i prekrasne božićne čestitke svaku sa drugačijim božićnim motivima, njih možete darovati širem krugu obitelji i prijatelja, a potrošiti ćete svega nekoliko desetaka kuna.

Šalovi, kape, rukavice, tople kućne papuče, nakit, elektronički aparati, gedgeti, samo su neki od poklona koji se daruju, ali većinom samo najbližoj obitelji i prijateljima.

Kupnju nikako nemojte ostavljati za zadnji dan jer tada vjerojatno zbog gužvi u trgovačkim centrima i užurbanosti neće kupiti ono što vam treba i što ste željeli.

Božićno darivanje veseli gotovo svakoga, svi volimo poklon dati, ali jednako tako volimo i kada se nas daruje.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh