logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Freelance poslovi – što su freelance poslovi

27/06/2014

Freelance su honorarni poslovi koji se obavljaju preko interneta, a povezani su poslodavci i posloprimci cijelog svijeta.

Freelance zapravo u prijevodu znači honorarni posao. Freelance je burza poslova cijelog svijeta, a ti poslovi obavljaju se isključivo preko interneta. Osoba koja radi (freelancer), odnosno obavlja dogovoreni posao plaćena je po projektu ili po satu ovisno kako je prethodno dogovoreno sa poslodavcem.

Potrebno je izraditi svoju ponudu za određeni opis posla kojeg je potrebno napraviti, ponuditi optimalnu cijenu i ukoliko se osoba koja je zatražila taj posao ili projekt odluči da joj se sviđa vaš način rada i cijena, kontaktira vas, dogovorite daljnju suradnju, odnoso odradu zadatka koji može biti odrađen za nekoliko dana, sati ili minuta. Za svaki ponuđeni posao prijavi se više korisnika, i nećete svaki puta biti odabrani, odabir izvršitelja koji će napraviti posao ovisi o nizu parametra, a to su – iskustvo, zemlja u kojoj se nalazite, rok za obavljanje posla, cijena i mnogi drugi. Isplata nakon obavljenog posla vrši se na bankovni račun, Paypal ili Mastercard koji od Freelancera dobijete besplatno. U ovom načinu poslovanja nije bitno obrazovanje i kvalifikacije , već samo znanje i malo slobodnog vremena, pa se na taj način može zaraditi još jedna plaća, a da ne izlazite iz topline svojeg doma.

Na internetu ima više sličnih servisa i stranica brze honorarne zarade, no Freelancer je najrašireniji i nudi najveći izbor poslova, te svatko može potražiti nešto u ćemu se dobro snalazi. Poslovi koji se mogu obavljati su – pisanje, programiranje, dizajniranje, prepisivanje, prevođenje, obrada zvuka, slike, videa, modeliranje, ocjenjivanje reklama, pisanje kulinarskih recepata ili raznih uputstava, itd. Izbor tema je vrlo velik i svatko se može registrirati i zaraditi na najlakši mogući način.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh