logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Gdje kupiti božićno drvce, božićno drvce cijena

19/12/2012

Pravi blagdanski ugođaj nezamisliv je bez božićnog drvca koje se tradicionalno ukrašava nekoliko dana prije Božića ili na samu Badnju večer. Gdje kupit božićno drvce i koja je cijana za božićno drvce?

Pravi blagdanski ugođaj nezamisliv je bez božićnog drvca koje se tradicionalno ukrašava nekoliko dana prije Božića ili na samu Badnju večer. Gdje kupit božićno drvce i koja je cijana za božićno drvce?

Božićnom drvcu najviše se vesele djeca koja će svoje djetinjstvo svakako pamtiti i po ukrašavanju božićnog drvca i posebnom ugođaju koje ono pruža. Božićna drvca mogu biti prava i umjetna, ali svakako prave jelke, borovi ili smreke na poseban će način uveličati blagdansku atmosferu doma. Ako ste u stisci s vremenom ne očajavajte jer se drvca mogu kupiti i na Badnjak, a a preprodavači će ih sigurno, pogotovo u velikim gradovima poput Zagreba, u svakom kvartu prodavati na određenim punktovima. Prava drvca mogu se kupiti na trgovima, tržnicama i javnim lokacijama, u svim većim trgovačkim centrima, kao i u raznim vrtnim centrima i rasadnicima.

Božićna drvca možete kupiti preko internetskih oglasnika pa čak i preko web stranica koje nude popuste na određene proizvode i usluge. U trgovinama je uglavnom ponuda pravih drvca nešto manje, a veći izbor je umjetnih božićnih drvaca. Prosječne cijene božićnih drvaca kreću se od 50 do 200 kuna.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh