logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako instalirati USB, formatiranje USB sticka

11/05/2012

Trebate instalirati USB stick, ali ne znate postupak kako instalirati USB. Uz instaliranje vrlo je važno znati postupak za formatiranje USB sticka.

Trebate instalirati USB stick, ali ne znate postupak kako instalirati USB. Uz instaliranje vrlo je važno znati postupak za formatiranje USB sticka.

Da biste instaliratli USB drivers prilikom spajanja USB sticka s računalom Windowsi će pronaći novi hardware, nakon čega će se pojaviti prozor u kojem operativni sustav traži dozvolu da automatski potraži odgovarajući software. Odaberite opciju “No, not this time” i Next. Operativni sustav će vas pitati kako da instalira drajver, odaberite automatsku instalaciju, odnosno “Install the softweare automatically (Recommended)” i Next, zatim počinje instalacija (tok instalacije možete pratiti na zaslonu) i na kraju kliknite na “Finish”.

Obzirom da formatiranje znači potpuno brisanje cjelokupnog sadržaja koji je pohranjen na memorijskom sticku, stoga prije nego započnete sa formatiranjem provjerite da li ste presnimili sav bitan sadržaj s njega. Proces formatiranja USB memorije je vrlo jednostavan. Dakle, kliknite na My Computer i pod sekcijom Devices and Removable Storage locirajte memoriju i označite ju klimom miša. Pritisnite desnu tipku na mišu te odaberite Format. Otvorit će vam se novi izbornik u kojem možete odabrati da li želite brzo ili potpuno formatiranje. Preporuka je da ove postavke ne mijenjate, a posebno se ne preporuča mijenjanje File sytema iz FAT32 u NTFS. Kako ne bi došlo do oštećenja memorije.

Kliknite na Start i pričekajte da Windowsi završe sa formatiranjem. Nakon što je formatiranje završeno memorijski stick je spreman za korištenje.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh