logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako napisati ponudu za posao

29/01/2013

Kako napisati ponudu za posao? Ponuda za posao razlikuje se od pisanja zamolbe po tome što ponudu za posao uglavnom šaljete samoincijativno tvrkama, poslodavcima ili čak posloprimcima.

Kako napisati ponudu za posao? Ponuda za posao razlikuje se od pisanja zamolbe po tome što ponudu za posao uglavnom šaljete samoincijativno tvrkama, poslodavcima ili čak posloprimcima. Slanjem ponude za posao nudite određene usluge ili pak tražite i nudite neku vrstu suradnje. Uz ponudu za posao ne mora se nužno slati i životopis.

Ponuda za posao može bit upućena od strane fizičke osobe ili tvrtke, a također uputiti ju mogu obje ove navedene instance. Ponuda za posao treba sadržavati kontakt podatke pošiljatelja, mali uvod, nekoliko rečenica o poslu koji nudite ili tražite, kvalifikacije i iskustvo te na kraju prikladan pozdrav. Poželjno je da ponuda za posao bude kratka i konkretna, te da na obrazložite koje usluge nudite,po kojoj cijeni te kvalifikacije i iskustvo kojim potkrepljujete da ste vrlo dobro snalazite u poslu ili uslugama koje nudite.

Ukoliko kao poslodavac pišete ponudu za posao tj. želite objaviti natječaj ili oglas za posao, potrebno je navesti ime i adresu tvrtke, trajanje natječaja, datum početka rada, broj radnih mjesta koje nudite te vrstu posla i točan naziv radne pozicije.Osim toga, potrebno je ukratko objasniti koji radni zadatci očekuju zaposlenika, te kvalifikacije koje uvjetujete. Ponudu za posao moguće je objaviti na nekom od specijaliziranih web portal za traženje i oglašavanje radnih mjesta, u raznim oglasnicima ili na zavodima za zapošljavanje.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh