logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako napraviti kutiju za nakit

03/01/2012

Novac možete uštedjeti na mnoge načine, a jedna od načina je i da sami napravite kutiju za nakit umjesto da ju kupujete. Kako napraviti kutiju za nakit?

Novac možete uštedjeti na mnoge načine, a jedna od načina je i da sami napravite kutiju za nakit umjesto da ju kupujete. Kako napraviti kutiju za nakit?

Za izradu vam može poslužiti neka stara drvena ili kartonska kutija. Kutiju očistite i osvježite. Ako je drvena kutija izbrusite ju i premažite s nekim zaštitnim lakom za drvo. Dok kartonsku kutiju možete oblijepiti i obložiti nekim tvrđim papirom i to u boji ili s nekim uzorkom.
Kutiju bilo da je od drveta ili kartona ukrasite prema vlastitoj želji. No, ona obavezno mora imati i poklopac. Stoga ako vaša drvena kutija nema poklopac uzmite komadić šperploče i napravite sami poklopac prema dimenzijama kutije, koji također dekorirajte prema vlastitoj želji.

Kutijom za nakit uštedjet ćete na prostoru u vašem ormariću, ali i sačuvati nakit.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh