logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako postati freelancer: postanite freelancer

24/07/2014

Zanima vas kako postati freelancer? Saznajte tko su freelanceri i kako možete postati jedan od njih.

Freelanceri su zapravo samozaposlene osobe koje zarađuju na kratkotrajnim projektima, koje rade za poslodavce diljem svijeta. Ti se poslovi obavljaju isključivo preko interneta. To može biti programiranje web stranica, izrada programa i aplikacija, dizajn aplikacija, dizajn web stranica, izrada cms-a, grafički dizajn, pisanje tesktova, pisanje članaka, seo optimizacija, internet marketing, pisanje molbi i životopisa, pisanje završnih radova, prevođenje tekstova, izrada animacija, administrativne usluge, usluge računovodstva i knjigovodstva, izrada nacrta i slično.

I vi možete postati freelancer

Kako bi postali freelancer trebate se registrirati na jednoj takvoj stranici. Najpoznatija takva stranica u Hrvatskoj je freelancer.hr. Svrha te stranice je da spoji poslodavce iz cijele Hrvatske s najboljim hrvatskim stručnjacima. Putem tog portala stručnjaci i poslodavci ostvaruju komunikaciju, sklapaju poslove, upoznaju se te ocjenjuju jedni druge. Prijaviti se možete tako da se registrirate na stranicu, izradite životopis te odaberete poslove koje znate dobro raditi kako bi vas poslodavci mogli naći. Možete i pretraživati već objavljene poslove pa se prijaviti na neki od njih. Ako znate engleski jezik, možete se prijaviti i na svjetski poznate stranice za freelancere kao što je elance.com i freelancer.com, te raditi za poslodavce iz cijeloga svijeta. Preporučujemo da nudite samo usluge u kojima ste jako dobri kako biste izgradili reputaciju i postali najtraženiji.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh