logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako preslušati govornu poštu

18/02/2013

Korisnici mobilnih telefona imaju jednu zgodnu uslugu koju im besplatno osiguravaju njihovi mobilni operateri, a to je govorna pošta. Kako preslušati govornu poštu?

Korisnici mobilnih telefona imaju jednu zgodnu uslugu koju im besplatno osiguravaju njihovi mobilni operateri, a to je govorna pošta. Kako preslušati govornu poštu? Govorna pošta preuzima sve neodgovorene pozive u slučaju da se korisnik ne javlja na poziv, ako je nedostupan ili trenutno zauzet i već razgovara na mobilnoj liniji.

U svim nabrojenim situacijama svaki od dolaznih poziva besplatno je preusmjeren u govornu poštu, gdje pozivatelji mogu ostaviti poruku. Sve poruke pozivatelja korisnik može pristupom govornoj pošti preslušati, a obavijest o primitku poruke govorne pošte korisnik prima besplatnom SMS porukom. Pristup govornoj pošti i preslušavanje poruke može ostvariti pozivom na točno određeni broj, a svaki od mobilnih operatera u Hrvatskoj ima za tu svrhu određen broj. Poziv prema tom broju je besplatan ako zovete s vašeg mobilnog broja tj. unutar mreže odabranog mobilnog operatera i ako poziv dolazi s mobitela dok se nalazite na teritoriju Hrvatske. Ukoliko se poziv za pristup govornoj pošti zove iz inozemstva, naplaćuje se cijena odlaznog poziva prema Hrvatskoj. Mobilni operateri preslušane poruke čuvaju od 4 do 7 dana, a preslušane 1 dan. Vaš pretinac Govorne pošte može zaprimiti od 15 do 20 govornih poruka u trajanju do 180 sekundi. Kod nekih se operatera preslušavanje poruka s mobilnog telefona za korisnike bonova naplaćuje kao poziv unutar mreže, a sukladno njihovom cjeniku.

Govornoj pošti s drugog mobilnog ili fiksnog telefona možete pristupiti tako da nazovete točno određeni broj koji možete saznati na web stranicama vašeg mobilnog operatera.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh