logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako se ponašati na razgovoru za posao

10/10/2011

Vrlo je važno znati osnovna pravila kako se ponašati na razgovoru za posao. Iako je znanje za obavljanje određenog posla osnovni preduvjet za dobivanje posla, isto tako je važno i na dobar način se predstaviti.

Vrlo je važno znati osnovna pravila kako se ponašati na razgovoru za posao. Iako je znanje za obavljanje određenog posla osnovni preduvjet za dobivanje posla, isto tako je važno i na dobar način se predstaviti.

Za početak obavezno dođite na vrijeme na razgovor, nemojte previše uraniti, a kašnjenje nije dopušteno. Najbolje je da 5 do 10 minuta stignete ranije i pričekate na predviđenom mjestu kada će doći red na vas.

Tijekom razgovora pazite da se ne počnete dirati po licu ili kojim slučajem rukom prelaziti po kosi što inače činite kad ste nervozni jer to odvlači pozornost ispitivača.

Ispitivaču recite zbog čega želite raditi taj posao. Objasnite mu zašto ste baš vi prava osoba za njegovu tvrtku, ali nikako ju nemojte hvaliti tvrtku. Poželjno je da pokažete kreativnost, dozu fanatizma i htijenje.

Pripremite i svoja pitanja za poslodavca jer u praksi na kraju razgovora vi imate priliku postaviti pitanje i to pitanje mora biti kreativno. Ne zaboravite da morate ostaviti dobar dojam na ispitivača.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh