logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako urediti spavaću sobu: savjeti za uređenje sobe

29/07/2014

Zanima vas kako možete urediti spavaću sobu? Donosimo vam savjete za uređenje spavaće sobe.

Spavaća soba je jedna od najbitnijih prostorija u kući jer u njoj odmarate i prikupljate energiju za nove izazove. Ona bi trebala biti uređena tako da bude ugodna prije svega onima koji spavaju u njoj. Zbog toga ju je potrebno urediti s posebnom pažnjom.

Uredite svoju spavaću sobu

Uredite spavaću sobu po vlastitom ukusu, ali se pridržavajte i osnovnih pravila uređenja. Prije svega uzmite u obzir dimenzije svoje spavaće sobe. Koliko je ona velika i što sve stane u nju? Što je s krevetom? Stane li onaj najveći ili ćete morati kupiti nešto manji? Ako je ta prostorija dosta velika, možete staviti ogroman krevet, noćne ormariće, veliki ormar te, ako želite, malenu garnituru sa stolićem. Kod malih spavaćih soba se ne možete toliko razbacivati prostorom. Krevet bi trebao biti nešto manji, a ako želite garnituru za sjedenje, kupite postelju koja je u jednom krevet i garnitura za sjedenje. Danas je vrlo široka ponuda takvog namještaja. Kod kupnje ormara preporučujemo vam da kupite onaj s ogledalima kako bi dobili dojam većeg prostora. Što se tiče boja u spavaćoj sobi, one ne smiju biti agresivne. Ako vam je ta prostorija bijele boje, možete staviti posteljinu malo jače boje, neće smetati. Zavjese bi u tom slučaju trebale biti iste boje kao i posteljina. Za koje god boje se odlučite, bitno je da one na vas djeluju smirujuće i opuštajuće.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh