logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako uštedjeti za auto

25/11/2011

Kupovina novog automobila zahtjeva detaljno razrađen financijski plan. Uzme li se u obzir kupovina auta putem kredita treba voditi računa i o tome koliku kamata treba platiti. Kako uštedjeti za auto?

Kupovina novog automobila zahtjeva detaljno razrađen financijski plan. Uzme li se u obzir kupovina auta putem kredita treba voditi računa i o tome koliku kamatu treba platiti. Kako uštedjeti za auto?

Dobra organizacija kućnog budžeta u kojoj je uvrštena štednja olakšat će kupnju novog automobila. Ukoliko ste planirali kupiti auto na kredit i izdvojiti mjesečno određenu sumu za ratu kredita, pokušajte taj novac svaki mjesec odvojiti na stranu. Primjerice, planirana rata kredita je 1.500 kuna, i ako godinu dana odvajate tu svotu na stanu uštedjet ćete 18 tisuća kuna i kroz nekoliko godina možete značajno uštedjeti i imati dobru podlogu za kupnju novog auta.

Uštede u kućnom budžetu moguće su uz detaljno planiranje i analiziranje mjesečnih prihoda i rashoda. Stoga napravite dobar plan kućnog budžeta u koji ste uvrstili i mjesečno izdvajanje za auto kako biste bili sigurni da to vaš kućni budžet može podnijeti.

Na čemu sve možete uštedjeti:
1. Plaćajte gotovinom umjesto karticama.
2. Kupujte na akcijama.
3. S malo više pažnje možete smanjiti režije.
4. Ekonomično vozite automobil.
5. Otvorite štednju.
6. Napravite plan prihoda i rashoda.
7. Vodite bilješke o potrošnji.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh