logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kuda na skijanje i cijene skijanja – iznajmljivanje ski opreme

12/10/2011

Prije nego što se odlučite kuda otputovati na skijanje dobro proučite kolike su cijene skijanja i isplati li se kupovina ili iznajmljivanje ski opreme.

Prije nego što se odlučite kuda otputovati na skijanje dobro proučite kolike su cijene skijanja i isplati li se kupovina ili iznajmljivanje ski opreme.

Cijene skijanja, odnosno cijene dnevnih ulaznica, primjerice, u Hrvatskoj se kreću od 30-ak kuna pa sve do 150 kuna.
No, vrlo popularne destinacije za odlazak na skijanje su Slovenija, Austrija, Francuska, Italija, ali i puno skuplje. Mnogi se stoga odlučuju na odlazak na skijanje i to na kredit. Prije nego što krenete u realizaciju tog putovanja dobro razmislite i izračunajte koliko će vas to koštati.

Priprema za odlazak na skijanje zahtijeva i punu skijašku opremu, koja će vas također puno koštati. Skijaška oprema su skije, pancerice, štapovi, ski odijelo, rukavice, kapa, naočale i kacige za najmlađe. Za početak je najbolje iznajmiti skije, pancerice i štapove i na taj ćete način smanjiti troškove.. Kupovina ski oprema najisplatljivija je u vrijeme sniženja, odnosno na kraju skijaške sezone.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh