logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kupovina tepiha, odabir tepiha i cijene tepiha

05/06/2012

Jesu li cijene tepiha ono na čemu se temelji vaš odabir tepiha? Osim cijene prilikom odabira tepiha vodite računa i o kvaliteti, dizajnu i veličinu, kako se ne bi prebrzo ponovila kupovina tepiha.

Jesu li cijene tepiha ono na čemu se temelji vaš odabir tepiha? Osim cijene prilikom odabira tepiha vodite računa i o kvaliteti, dizajnu i veličinu, kako se ne bi prebrzo ponovila kupovina tepiha.

Pri odabiru tepiha potrebno je odrediti koje veličine će biti tepih. Stoga je potrebno izmjeriti prostor i odrediti mjere tepiha. Kvalitetniji tepisi trebali bi biti na prometnim mjestima kao što su hodnici, dnevne sobe i stepenište, kako ne biste često mijenjali tepih. Zavisno od debljine i gustoće, tepisi poboljšavaju termoizolaciju doma i smanjuju buku bolje od bilo kojeg drugog tipa podnih obloga. Prije kupnje potrebno je odlučiti želite li tepih sa posebno istaknutim dizajnom ili jednostavno želite diskretan tepih koji će se lako uklopiti u prostor. Najveću cijenu platit ćete za ručno izrađene i unikatne tepihe, posebice ako su izrađeno od skupih materijala, kao što je svila ili vuna. Serijski napravljeni tepisi sa sintetičkim i pamučnim vlaknima su mnogo jeftiniji, što ne znači da nisu kvalitetni.

Oni su idealni ukoliko često mijenjate izgled prostora ili ukoliko imate kućne ljubimce. Ako birate tepih za dječju sobu, odaberite onaj koji je najlakši za održavanje i otporan na mrlje, ali dovoljno mekan da se djeca mogu igrati na njemu.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh