logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Mail na mobitelu i besplatni internet na mobitelu

11/05/2012

Ukoliko želite pregledavati svoj mail na mobitelu, na raspolaganju imate nekoliko mogućnosti, a za besplatni internet na mobitelu informirajte se kod mobilnih operatera o promotivnim tarifama besplatnog interneta.

Ukoliko želite pregledavati svoj mail na mobitelu, na raspolaganju imate nekoliko mogućnosti, a za besplatni internet na mobitelu informirajte se kod mobilnih operatera o promotivnim tarifama besplatnog interneta.

Većina mobilnih operatera nudi uslugu otvaranja email adrese i pristupanje emailu na mobitelu putem WAP portala. Usluga emaila vam omogućava slanje i primanje email poruka putem WAP sučelja putem mobilnog portala. Jedna od mogućnosti pristupa emailu preko mobitela je konfiguracija mobitela za IMAP pristup Gmailu. Ovdje imate dvije mogućnosti, konfigurirati defaultni email klijent vašeg mobitela za pristup Gmailu ili skinuti Gmail for Mobile Java aplikaciju ili učiniti oboje. Konfiguracija mobitela ovisi o modelu mobitela, a za Gmail for Mobile dovoljno je iz mobitela otići na adresu http://m.google.com/mail , aplikaciju možete snimi na memorijsku karticu ili u memoriju samog mobitela tako da bude uvijek dostupna. Nedostatak je jedino da se ne možete odlaznim emailovima attachati ništa sa mobitela, pa ćete za slanje primjerice fotki morati ipak koristiti ugrađeni email klijent.

Danas većina mobilnih operatera nude razne tarife sa besplatnim internetom na mobitelu, stoga informirajte se kod svog mobilnog operatera o mogućnostima besplatnog interneta.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh