logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Nenamjenski krediti u kunama

20/03/2012

Nenamjenski krediti u kunama nalaze se u ponudi većina banaka i to u nekoliko modela. Gotovinski krediti u kunama nude se u iznosu od 5000 do 200000 kuna.

Nenamjenski krediti u kunama nalaze se u ponudi većina banaka i to u nekoliko modela. Gotovinski krediti u kunama nude se u iznosu od 5000 do 200000 kuna.

Rok otplate ovisi o visini kredita, a kreće 3 i 10 godina, dok se kamatna stopa kreće od oko 7%, pa do 10% ovisno o iznosu i roku otplate kredita. Nude se i gotovinski krediti u kunama za umirovljenike i studente najčešće bez jamaca u iznosu od 1100 do 30000 kuna sa rokom otplate oko 3 godine. Zbog prilično jednostavne papirologije ovakve kredite banke odobravaju u vrlo kratkom roku. Uobičajeni uvjeti za kreditnu sposobnost kod nenamjenskih kredita je da ostvarujete stalna mjesečna primanja unutar HR (plaća, honorar, mirovina). Kreditna sposobnost određuje se prema posebnom izračunu. Urednost u podmirenju obaveza prema bankama (provjerava se uvidom u HROK).

Iznos kredita koji se može podići određen je iznosom neopterećenih mjesečnih primanja, dijela koji ostaje nakon podmirenja obaveza po svom kreditima (neopterećeni dio plaće mora iznositi barem 2/3 prosječne plaće).


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh