logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Obnovljivi izvori energije u kućanstvu

25/09/2014

Investicija u obnovljive izvore energije dugoročno je isplativa za svako kućanstvo. Saznajte što su to obnovljivi izvori energije.

Struja, voda, telefon, internet, komunalije… Koga ne zaboli glava kada stignu računi za režije? Mnogima na te račune odlazi skoro pola plaće. Troškovi kućanstva su vrlo visoki, ali štednjom struje i korištenjem obnovljivih izvora energije možemo ih barem malo smanjiti.

Štedite pomoću obnovljivih izvora energije

Najiskorišteniji obnovljivi izvor energije u Hrvatskoj je sunce. Sunčeva svjetlosna energija se pomoću fotoćelija pretvara u istosmjernu električnu energiju, a sunčeva toplinska energija koristi se za zagrijavanje vode u kolektorima. Ako niste spremni za veće investicije, preporučujemo vam da nabavite malene uređaje koji koriste energiju sunca. Tako možete, na primjer, kupiti svjetiljke koje se pune pomoću sunca. Kroz dan ih stavite van na sunce da se napune, a kroz noć ih koristite u kući umjesto svjetla na struju. Pogledajte po dućanima, sigurni smo da ćete naći mnogo takvih proizvoda koji će vam omogućiti štednju struje i time smanjiti troškove režija.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh