logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Prijava na natječaj za posao

23/04/2012

Želite se prijaviti na natječaj za posao, a ne znate kako izgleda prijava na natječaj za posao, prva stepenica je molba za zapošljavanje.

Želite se prijaviti na natječaj za posao, a ne znate kako izgleda prijava na natječaj za posao, prva stepenica je molba za zapošljavanje.

Tvrtke znaju zaprimiti i više stotina prijava za određeni natječaj, a među njima nalazi se određeni broj kandidata koji imaju slične kvalifikacije kao i vi. Upravo zato u prijavu za natječaj tj. molbu potrebno je uložiti određen trud jer kvalitetno sročena može odigrati presudnu ulogu u procesu odabira kandidata. Molba mora biti prilagođena tvrtki koja je raspisala natječaj i kriterijima koje određeni posao zahtjeva, stoga najvažnije je da u svojoj molbi objasnite zašto ste baš vi idealan kandidat za radno mjesto na koje se prijavljujete.
Kada sastavljate molbu pridržavajte se općih pravila, navedite svoje opće podatke (ne zaboravite broj telefona) ispod navedite podatke tvrtke i natječaj za koji se prijavljujete. U uvodu navedite gdje ste vidjeli natječaj (novine, internet…) te za koje radno mjesto se prijavljujete. U sadržaju navodite kvalitete i osobine koje posjedujete, a smatrate ih potrebnima za određeni posao. Na kraju izrazite nadu u skorašnji intervju i vašu raspoloživost za ustupanjem daljnjih informacija, naznačite datum sastavljanja molbe i ne zaboravite se potpisati.

Uz molbu potrebno je poslati životopis, ali i ostalu dokumentaciju ukoliko je poslodavac naveo u natječaju. Molbe se šalju poštom preporučeno.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh