logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Priprema za razgovor za posao i savjeti za samopouzdanje

08/09/2011

Prije odlaska na razgovor za posao vrlo je važna priprema za razgovor za posao. Prije svega sjetite se nekih savjeta za samopouzdanje i oni će vam pomoći.

Prije odlaska na razgovor za posao vrlo je važna priprema za razgovor za posao. Prije svega sjetite se nekih savjeta za samopouzdanje i oni će vam pomoći.

Ponekad sreća i uspjeh u životu ovise prvenstveno o samopouzdanju. Prije svega pozitivno mislite o sebi i umjesto ‘ja to ne mogu’ govorite sami sebi ‘dat ću sve od sebe’. Na razgovor uvijek dođite dobro raspoloženi i optimistični. Pokušajte saznati čim više o poduzeću u kojem se želite zaposliti kako biste se znali postaviti i odrediti svoje uvjete. Osim toga pripremite i svoja pitanja, te saznajte sve o uvjetima koji se nude. Sa sobom za svaki slučaj uzmite barem dva primjerka životopisa iako ste ga već priložili u molbi za posao.

Gotovo na svakom razgovoru za posao morat ćete odgovoriti na pitanje koje su vaše ambicije i želje, te što ste do sada ostvarili u svom životu. Dobro razmislite što ćete odgovoriti jer na razgovoru za posao nećete imati previše vremena. I na kraju ne zaboravite se primjereno odjenuti za razgovor za posao.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh