logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Pristupnica za Diners karticu i Diners članarina

07/05/2012

Želite uzeti Diners karticu, ali ne znate kolika je Diners članarina, ni gdje se ispunjava pristupnica za Diners karticu.

Želite uzeti Diners karticu, ali ne znate kolika je Diners članarina, ni gdje se ispunjava pristupnica za Diners karticu.

Osnovni uvjet koji morate zadovoljavati da biste dobili Diners karticu je da ste punoljetni i imate prebivalište u Republici Hrvatskoj. Pristupnicu za Diners karticu možete zatražiti u banci ili skinuti sa interneta, te ju ispuniti sa podacima koje se traže u pristupnici, Potpisanu pristupnicu trebate dostaviti u banku.

Uz pristupnicu najčešće je potrebno priložiti sljedeće dokumente: presliku osobne iskaznice ili putovnice, originalnu platnu listu, ovjerenu presliku liste ili ovjerenu potvrdu o primanjima. Ukoliko vam se odobri zahtjev Dinars kartica i pripadajući PIN dobit ćete poštom. Iznos godišnje članarine ovisi o vrsti kartice koje ste član, a iznosi oko 100 kuna. Prilikom učlanjenja u Diners klub plaćate godišnju članarinu u iznosi oko stotinjak kuna, te vam se naplaćuje naknada za upisninu.

Prilikom učlanjenja jedna od pogodnosti ako zatražite Diners karticu u promotivnom razdoblju je oslobođenje od naknade upisnine i članarine za prvu godinu.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh