logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Razgovor za posao pitanja i odgovori

23/04/2012

Pozvani ste na razgovor za posao i zanimaju vas koja su najčešća pitanja koja se postavljaju na intervjuima te koji odgovori su najbolji.

Pozvani ste na razgovor za posao i zanimaju vas koja su najčešća pitanja koja se postavljaju na intervjuima te koji odgovori su najbolji.

Prije razgovora za posao važno je dobro se pripremiti. Stoga, pripremite svoje odgovore kao pozitivne rečenice, takve da ih možete izgovoriti sa samopouzdanjem. Evo nekih od najčešćih pitanja na razgovoru za posao, te savjet kako odgovoriti na njih.
Što znate o našoj tvrtki? Kada idete na razgovor dobro proučite sve raspoložive informacije o poslodavcu. Što Vi možete a drugi kandidati ne mogu? Pričajte o svojim konkretnim ranijim uspjesima i nabrojite neka postignuća i rezultate, možete navesti vještine i interese koje imate.

Što Vam je najatraktivnije u ovoj poziciji, a što nije? Dobro je nabrojati tri do četiri atraktivna faktora i spomenuti jedan manji, koji to nije. Zašto bismo trebali zaposliti Vas? Odgovor bi trebalo dati razmišljajući o sposobnostima, iskustvu i energiji, sl. Koliko dugo ćete ostati kod nas? Recite da ste zainteresirani za karijeru u organizaciji, ali priznajte da želite osjećati izazove kako bi u njoj ostali. Koje su vaše slabosti? Odaberite one manje mane, po mogućnosti koje ne bi bile prepreka u kvalitetnom obavljanju posla.
Koje su vaše kvalitete? Na ovom pitanju možete puno toga reći, navedite svoje vrline, vještine, postignuća, iskustvo, sposobnosti itd.

Zašto bismo baš vas zaposlili? Ističete svoje kvalitete, možda čak i konkretne situacije u kojima ste se pokazali u najboljem svijetlu. 


komentar(a)



..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh