logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Što je IP telefon

28/02/2013

Što je IP telefon? To je uređaj koji koristi internet vezu za dolazne i odlazne telefonske pozive.

Što je IP telefon? To je uređaj koji koristi internet vezu za dolazne i odlazne telefonske pozive. Postoje dvije osnovne vrste IP telefona: IP telefoni bazirani na hardveru, koji koristi adapter na koji se priključuje vaš standardni kućni telefon na kućnu mrežu i IP telefoni koji se baziraju na softveru, koji omogućava telefonske pozive direktno s računala. 

Korištenje klasičnog telefona ili IP telefon baziran na hardveru je najlakši način spajanja s pružateljem usluga internetske telefonije je putem klasičnog analognog telefonskog aparata. Primate i upućujete pozive potpuno jednako kao i s normalnim telefonom i ne morate imati uključeno računalo. Za to trebate imati analogni telefonski adapter ATA. 

IP telefoni bazirani na softveru znači da softver na računalu dozvoljava pozive preko njega bez korištenja standardnog telefona. Samo trebate instalirati program koji želite.

IP telefonom se rukuje poput klasičnog telefona i ne zahtijeva dodatnu prilagodbu. Osim IP telefona potrebno je imati i ADSL vezu za pristup internetu.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh