logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Što je viber, kako instalirati viber na mobitel

28/02/2013

Što je Viber i kako instalirati Viber na mobitel? Viber je program koji omogućava besplatno mobilno telefoniranje, a osobito se isplati osobama koje često telefoniraju u inozemstvo.

Što je Viber i kako instalirati Viber na mobitel? Viber je program koji omogućava besplatno mobilno telefoniranje, a osobito se isplati osobama koje često telefoniraju u inozemstvo.

Viber program mora biti instaliran na mobilni telefon ili neki drugi uređaj koji podržava 3G mrežu ili wi-fi. Omogućava zvanje ili slanje poruka bilo kome bilo gdje u svijetu potpuno besplatno dok god je vaš uređaj spojen na internet vezu, bilo 3G, 4G ili Wifi. Viber koristi VoIP tehnologiju. Ovaj program je potpuno besplatan i vrlo jednostavan za korištenje, ali moraju ga imati i kontakti s kojima želite komunicirati. Odmah nakon instaliranja viber je spreman za korištenje, a automatskim pregledom svih korisnika koje imate u imeniku viber će označiti one koji ga imaju.

Viber koristi internetsku vezu, a osobu pozivate bez ikakvih dodatnih znamenki, znači broj koji vam je u imeniku je i broj za viber.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh