logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Organizacija timskog rada i kako voditi razgovor

15/05/2012

Poslovnom svijetu organizacija timskog rada vrlo je važna, isto tako vrlo je važno kako voditi poslovni razgovor u poslovnoj organizaciji.

Poslovnom svijetu organizacija timskog rada vrlo je važna, isto tako vrlo je važno kako voditi poslovni razgovor u poslovnoj organizaciji.

Organizacija timskog rada kreira se kako bi omogućila provedbu ciljeva poduzeća.
Da biste učinkovito organizirali timski rad potrebno je provesti oblikovanje tima, a sve u svrhu poboljšanja njihovog učinka, uvažavajući jedinstvenost svake organizacije i pojedinca.
Za dobru organizaciju tima potrebno je pripremiti organizaciju i menadžment za oblikovanje i razvoj tima, zatim prepoznati timske snage i slabosti, poboljšati interakciju među članovima tima. Važno je poboljšati razinu podrške i povjerenja na radnom mjestu, smanjiti stres i poboljšati načine suočavanja sa stresom, te istražiti timski profil svakog člana tima.
Uz dobru organizaciju timskog rada vrlo je važna i uloga menadžmenta, odnosno komunikacija.

Umijeće vođenja poslovnog razgovora važno za svakog menadžera kao vođu poslovnog komuniciranja. Odgovornost za uspješan razgovor je podijeljena, što znači da su svi sudionici odgovorni za kvalitetu razgovora ili sastanka. Stoga bitno je da cijeli tim bude prisutan, te koncentrirana na tok razgovora. U komunikaciji vrlo je važno, kako za menadžere tako i za ostatak tima, poštovanje i povjerenje. Iako menadžer ulazi u poslovni razgovori sa jasno definiranim očekivanjima, ipak potrebno je ostaviti dovoljno prostora i za mogućnosti koje se mogu pojaviti u samom razgovoru , kako bi tim brže došao do cilja.

Ukoliko se iznose suprotna mišljenja važno je suprotstaviti se tezi, a ne osobi. Isto tako u poslovnom razgovoru važno je aktivno slušanje, te je potrebno ostaviti prostora za iznošenje različitih mišljenja. Treba imati na umu da bilo koji sudionik razgovora može ponuditi pravo rješenje.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh