logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Brzi krediti bez jamaca

05/04/2012

Trebate kredit, pitate se postoje li brzi krediti bez jamaca. Danas je teško doći do jamca jer osobe za koje mislite da bi vam mogle biti jamac ili su prezaduženi zbog svojih kredita ili su već jamci nekome za kredit.

Trebate kredit, pitate se postoje li brzi krediti bez jamaca. Danas je teško doći do jamca jer osobe za koje mislite da bi vam mogle biti jamac ili su prezaduženi zbog svojih kredita ili su već jamci nekome za kredit.

Većina banaka nudi nenamjenske kredite bez jamaca u iznosu od 1000 i 20000 eura. Budući da od vas ne traže da osigurate jamca, obično je kao jamstvo potrebno nešto drugo. Jedno od zamjenskih vrsta jamstava je polog. Ukoliko nema uvjeta za polog, druga mogućnost je otvaranje police životnog osiguranja, tada se ta polica koristi kao jamac. Kamate kredita koje možete očekivati na ovakve kredite su 9% – 13% godišnje, a kredit mogu podići zaposlenici, studenti, umirovljenici. Nikako nemojte podizati kredite koji se nude preko raznih oglasa, letaka i sl. , a najčešće se reklamiraju kao brzi krediti bez jamaca, bez HROK-a itd.. Vrlo često nije poznato tko nudi kredite, već je samo istaknuti broj telefona na koji se možete javiti. Takvi krediti su vrlo često prevara koja bi vam mogla ozbiljno zakomplicirati život.

Stoga ukoliko vam je neophodan kredit obratite se nekoj financijskoj instituciji, ako niste kreditno sposobni znači da ste prezaduženi. Tada je najbolji savjet ne podizati nikakve kredite, već pokušajte reducirati troškove i počnite štedjeti.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh