logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako urediti stol i aranžmani za stol

19/12/2011

Ugodna i opuštajuća slika koja nam uvijek ostaje u sjećanju su zajednička druženja obitelji za stolom za vrijeme blagdana. Aranžmani za stol su jedno od rješenja kako urediti stol.

Ugodna i opuštajuća slika koja nam uvijek ostaje u sjećanju su zajednička druženja obitelji za stolom za vrijeme blagdana. Aranžmani za stol su jedno od rješenja kako urediti stol. Stoga se velika pažnja posvećuje uređenju i aranžiranju blagdanskog stola.

Za početak se odlučite koje boje ćete koristiti, najčešće su tradicionalne boje vezane uz Božić: crvenu, zelenu, bijelu, zlatnu i srebrnu. Bilo kojim odabirom boje nećete promašiti. Stavite na sredinu stola aranžman, božićnu zvijezdu, mahovinu, svijećnjak ili kuglice. Kupite salvete ili ubruse s božićnim motivima i oko njih svežite vrpcu.

Želite li na stolu dočarati zimski ugođaj, na sredinu stola možete staviti božićni vijenac, a ostatak stola ukrasiti prozirnim perlama i kuglicama. Dodajte tradicije te vijenac na stolu možete ukrasite pšenicom, voćem i kukuruzom.

Dekoriranje božićnog stola može biti vrlo jednostavno, a istodobno možete postići ugodnu atmosferu za Božić.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh