logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako napuniti mobitel preko USB

26/04/2013

Svima se može dogoditi da je baterija slaba i na izmaku energije, a da sa sobom nemate punjač. Kako napuniti mobitel preko USB?

Svima se može dogoditi da je baterija slaba i na izmaku energije, a da sa sobom nemate punjač. Kako napuniti mobitel preko USB?

Za povezivanje mobitela s kompatibilnim uređajem kao što je računalo možete upotrijebiti kompatibilan USB kabel. To znači da možete upotrijebiti USB punjenje, a mobitel možete koristiti dok se puni. Ako za punjenje mobitela preko USB kabela koristite prijenosno računalo budite sigurni da je priključeno u struju.

Jedini nedostatak ovog načina punjenja mobitela je taj što se baterija mobitela preko USB kabela puni znatno sporije u odnosu na punjenje kad se mobitel priključi na obični punjač.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh