logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Cijena tablica za auto, hrvatske registarske tablice

08/08/2012

Cijena tablica za auto, odnosno za hrvatske registarske oznake iznosi 76 kuna za osobna vozila, 42 kune za moped, te 54 kune za motocikle.

Cijena tablica za auto, odnosno za hrvatske registarske oznake iznosi 76 kuna za osobna vozila, 42 kune za moped, te 54 kune za motocikle.

Prilikom registracije vozila uz troškove u državnih biljega, obrasca knjižice vozila i prometne dozvole potrebno je i platiti registarske pločice (76,00 kuna za osobna vozila, 42,00 kune za moped, 54,00 kune za motocikle i priključna vozila). Cijena pokusnih tablica uz 30 kuna državnih biljega potrebno je i uplatiti 45 kuna za duguljaste tablice ili 30 kuna za četvrtaste tablice.

U slučaju promjene vlasništva vozila na istom registarskom području, bivši vlasnik, ukoliko to želi, može novom vlasniku ustupiti s vozilom i registarske pločice, s tim da to navede u kupoprodajnom ugovoru ili da o tome u policijskoj upravi, odnosno policijskoj postaji u kojoj odjavljuje vozilo, dade pisanu izjavu. Cijena registarskih pločica izrađenih pojedinačno s unaprijed zadanom brojčanom i slovnom oznakom (po narudžbi) iznosi 378,00 kuna i stranka zahtjev za izdavanje takvih reg. pločica može podnijeti u nadležnoj policijskoj upravi, odnosno postaji.

Cijena registarskih pločica po izboru iznosi 6.720,00 kuna, a natpis može sadržavati tri do najviše sedam brojčanih ili slovnih znakova ili kombinaciju slovnih i brojčanih znakova (npr. IVAN, IVAN-1 i sl.)


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh