logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Krediti preko kreditnih kartica

07/05/2012

U današnje vrijeme sve popularniji su krediti preko kreditnih kartica.

U današnje vrijeme sve popularniji su krediti preko kreditnih kartica.

Kreditna kartica namijenjena je za plaćanje robe i usluga na svim prodajnim mjestima koja prihvaćaju vašu kreditnu karticu u Hrvatskoj i inozemstvu. Kreditnom karticom možete izvršavati plaćanja i putem interneta, te podizati gotovinu na bankomatima. Kreditna kartica ima odobreni osobni limit, a mjesečna obveza otplate iskorištenog kredita iznosi minimalno 5 posto, te se obavlja automatskim terećenjem tekućeg računa. Ova kartica pruža slobodu i mogućnost upravljanja potrošnjom, te financijsku fleksibilnost dostupnu u svakom trenutku, te omogućava jednostavno praćenje potrošnje putem mjesečnog izvatka o svakom učinjenom trošku, obračunatoj kamati i naknadama.

Kreditna kartica prvenstveno je namijenjena za plaćanje roba i usluga, što znači da postoje dodatne naknade za podizanje gotovine.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh