logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Internet promocija: kako se promovirati na internetu

27/10/2014

Zanima vas internet promocija? Saznajte kako sve možete promovirati svoj proizvod ili uslugu na internetu i zašto je to uopće važno.

Pojam web marketinga sve je rašireniji i njegova važnost više se ne može zanemarivati. Svaki vlasnik poduzeća koji želi privući nove kupce trebao bi razmisliti o internet promociji. Zašto? Zato što danas gotovo svatko koristi internet. Naravno, reklamni plakati na ulicama i letki odličan su izbor za offline oglašavanje, ali ako se uz to reklamirate i na internetu, više ljudi će čuti za vas.

Internet promocija usluge ili proizvoda

Postoji mnogo načina kako se možete reklamirati na webu, a ovdje ćemo navesti samo nekoliko. Prvo vam treba internet stranica vašeg poduzeća na kojoj ćete predstaviti svoje poslovanje. Nakon što imate svoju web stranicu, trebate ju reklamirati. Jedan način je oglašavanje putem društvenih mreža. Na društvenoj mreži Facebook možete izraditi stranicu i platiti oglas. Ovaj način promocije vrlo je dobar ako vam je cilj komunikacija s kupcima. Imate li, na primjer, poduzeće koje prodaje kućanske proizvode i želite znati što sve treba vašim kupcima, tj. što bi željeli kupiti, možete im putem statusa predložiti da komentiraju što im sve treba za kućanstvo. Još jedan način promocije je putem Google-a. To funkcionira tako da platite za određene ključne riječi, npr. kućanski proizvodi, i svaki put kada korisnik utipka kućanski proizvodi u google tražilicu prikazat će mu se vaša stranica među prvim rezultatima.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh