logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Čuvanje dokumenata i gubitak kartice

17/08/2011

Čuvanje dokumenata i novca jedna je od najvažnijih stvari bilo da ste na odmoru ili kod kuće. Primjerice, dogodi li vam se gubitak kartice odmah morate gubitak prijaviti u svoju banku ili po potrebi i policiju.

Čuvanje dokumenata i novca jedna je od najvažnijih stvari bilo da ste na odmoru ili kod kuće. Primjerice, dogodi li vam se gubitak kartice odmah morate gubitak prijaviti u svoju banku ili po potrebi i policiju. U banci će odmah blokirati račun i na taj način spriječiti zlouporabu vaše kartice.

Novčanik s dokumentima i novcem nikad nemojte držati u stražnjem džepu hlača jer može postati laki plijen za džepare. Dok u novčaniku nikad nemojte uz karticu nositi i njezin PIN.
Odlazite li na odmor nikada nemojte sa sobom nositi sav novac koji ste odvojili za godišnji, već uzmite samo onu svotu koja vam je potrebna za prvu priliku, a ostatak novca ostavite na karticama.
Ukoliko i nosite veću svotu novca nemojte sav novac držati na istom mjestu, nego ga rasporedite na nekoliko različitih mjesta. No, nemojte zaboraviti gdje ste ga na kraju i spremili.

Dogodi li vam se gubitak i nekih drugih osobnih dokumenata odmah trebate prijaviti nadležnim službama kako bi se spriječila njihova zlouporaba.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh