logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Ideje za božićne poklone

19/12/2011

Svake godina ispočetka nam nedostaju ideje za božićne poklone. Kako bi oni bili originalni, a opet ne preskupi možete se i sami odlučiti napraviti božićni poklon.

Svake godina ispočetka nam nedostaju ideje za božićne poklone. Kako bi oni bili originalni, a opet ne preskupi možete se i sami odlučiti napraviti božićni poklon.

Sami možete izraditi, primjerice, okvir za sliku u koji ćete staviti prigodnu fotografiju. Za izradu okvira treba vam: jedan starinski okvir, karton za pozadinu okvira, deblju tkaninu koje će služiti kao „tapecirung“ za karton , ukrasnu tkaninu, ukrasnu traku, drvene kvačice, kist i ljepilo.

Najprije pripremite stari okvir za sliku i to tako da ga operete i očistite, Zatim prekrijte karton materijalom za tapecirung. Dobro ga nategnite i izgladite i onda zalijepite za stražnju stranu kartona. Zatim preko te tkanine i kartona stavite ukrasnu tkaninu i uredno je zalijepite sa stražnje strane kartona.

Ukrasnu traku omotajte oko kartona i zalijepite je sa stražnje strane. Karton prekriven tkaninom pažljivo umetnite i zalijepite za unutarnju stranu okvira. Na kraju uz pomoć drvenih kvačica stavite fotografije na ukrasne trake.

Ako nemate vremena za izradu poklona, evo što možete pokloniti:
1. šal, kapu i rukavice
2. čokoladu
3. set za tuširanje
4. knjigu
5. gramofonsku ploču ili CD
6. papuče
7. donje rublje
8. okvir za sliku
9. bon za mobitel
10. društvenu igru.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh