logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako proslaviti novu godinu

28/10/2014

Ne znate kako proslaviti novu godinu? Saznajte kamo sve možete ići na doček za novu godinu kako bi ju savršeno dočekali.

Želite li ovaj put na poseban način proslaviti novu godinu, ali ne znate kako? Zašto ne biste otputovali u neki drugi grad na doček?

Proslavite novu godinu daleko od doma

Prije svega, odvojite novce koje možete potrošiti za proslavu nove godine. Nikako se nemojte zaduživati zbog toga. Postoji mnogo povoljnih ponuda raznih agencija te ćete moći birati mjesto gdje želite ići na doček. Nakon što se si odredili koliko ćete potrošiti za doček, pregledajte ponude putničkih agencija. Veoma povoljno možete putovati u bliže gradove u Europi, kao što je Budimpešta, Beč, Firenca, Skoplje, Prag, Beograd ili Milano. Želite li nešto raskošnije proslaviti novu godinu i putovati u daleke zemlje možete ići u Dubai, Tajland, Kinu ili New York. Volite li more možete ići na krstarenje te tako proslaviti novu godinu. Ako želite uživati u spektakularnom vatrometu, otputujte u Sydney na doček. Ako vam novci nisu problem i želite se ludo zabaviti, dočekajte novu godinu u Las Vegasu. Novu godinu možete jako dobro proslaviti i bez odlaska u inozemstvo. U mnogim hrvatskim gradovima organizira se doček na trgovima pa ako ne želite ovaj put na doček u svoj grad, posjetite neki drugi hrvatski grad.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh