logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Ideje za izradu adventskog vijenca

27/10/2014

Raznih ideja za izradu adventskog vijenca zaista je puno, a svatko ima svoje želje kako bi adventski vijenac trebao izgledati.

Mnogo je ideja i načina kako izraditi adventski vijenac, no sami trebamo odlučiti kako, na koji način i sa kakvim ukrasima ćemo ga napraviti. Za početak je potrebno razmisliti o nijansama boja od kakvih će biti izrađen, važno je paziti da se te boje uklapaju u sve ostale božićne ukrase kojima ćemo dekorirati kuću ili stan.

Bijela boja, crvena, zlatna, srebrna, plava, zelena, smeđa i kombinacije tih boja trenutno su najpopularnije, upotpunite ih sa mašnicama ili trakama u jednakoj boji i dobiti ćete vijenčić koji će prekrasno izgledati na stolu i biti u skladu sa svim drugim ukrasima.

Volite li jednostavnost i minimalizam dovoljne će vam biti četri svijeće, plitki tanjurić i nekoliko ukrasnih kamenčića.

Internetske stranice nude puno raznih ideja za izradu adventskih vijenaca, pretražite ih i možda vam se u vašu ideju uklopi još poneka na koju ste naišli.

Jednostavno i povoljno neka vam budu ono za čime ćete se voditi i na prvom mjestu, iskombinirajte i razradite ideju, pripremite sav materijal i krenite sa izradom prekrasnog adventskog vijenca.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh