logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako kupiti motor, rabljeni motocikli na kredit

30/03/2012

Ukoliko želite kupiti novi motor ili rabljeni motocikl na kredit, najsigurniji način je odlazak u neki od salona koji prodaju nove ili rabljene motore, te imaju mogućnost kupnje na kredit. Kako kupiti motor?

Ukoliko želite kupiti novi motor ili rabljeni motocikl na kredit, najsigurniji način je odlazak u neki od salona koji prodaju nove ili rabljene motore, te imaju mogućnost kupnje na kredit. Kako kupiti motor?

Krediti za kupnju novog ili rabljenog motocikla najčešće i najisplativije je namjenski krediti sa rokom dospijeća od 5-7 godina, kamate na takve kredite se kreću od 7,50 – 9%. Dokumentacija koju je potrebno donijeti u banku su originalni predračun prodavatelja, koji glasi na ime korisnika kredita, te popuniti i predati zahtjev za kredit, te potvrdu o statusu i visini primanja za korisnika, sudužnika i jamce ukoliko su potrebna takva jamstva. Povoljnije uvjete kredita možete dobiti ukoliko kupujete motor kod distributera koji s bankom imaju dogovorenu poslovnu suradnju. Kupnja motora putem kredita vrši se uplatom na račun prodavatelja, a po utvrđenju vjerodostojnosti dostavljene originalne dokumentacije i provedbe svih ugovorenih instrumenata osiguranja. Isplata kredita sa valutnom klauzulom u eurima obavlja se u kunskoj protuvrijednosti po srednjem tečaju Banke za EUR važećem na dan korištenja kredita.

Troškovi kredita kao što je naknada za obradu kredita naplaćuju se jednokratno, ustezanjem od iznosa kredita prilikom korištenja kredita, a postotak naknade iznosi oko 2%, ovisno o politici banke.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh