logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako napraviti CV: napravite svoj životopis

25/08/2014

Saznajte kako možete napraviti svoj CV i oduševite vašeg potencijalnog poslodavca svojim životopisom.

CV je vaš životopis u kojem se prestavljate poslodavcu kao budući potencijalni zaposlenik. U životopis stavljate najosnovnije informacije o sebi te podatke o vašem obrazovanju i iskustvu. Na temelju toga poslodavac ocjenjuje hoće li vas uzeti u obzir kao potencijalnog zaposlenika i pozvati na razgovor. Zbog toga je vrlo bitno kako ćete napraviti svoj CV.

Napravite svoj CV

Prvo što svaki životopis mora sadržavati su osnovne informacije o osobi koja se prijavljuje. U osnovne informacije se ubraja ime i prezime, adresa, broj telefona, e-mail, datum rođenja i mjesto rođenja. Nakon toga potrebno je navesti obrazovanje. Tu pišete naziv škole, smjer, naziv koji ste stekli te vrijeme pohađanja (možete napisati i neke predmete koje ste imali, a bitni su za posao za koji se prijavljujete). Nakon toga pišete dodatno obrazovanje. Tu ulaze svi tečajevi koje ste pohađali, a bitni su za posao za koji se prijavljujete. Poslije toga dolazi iskustvo. Ako imate jako puno iskustva, pišite samo ono koje je bitno za posao za koji se prijavljujete. Ako nemate radnog iskustva, možete opisati neke projekte na kojima ste radili za vrijeme školovanja, a korisni su za ovaj posao. Sljedeće što trebate napraviti je navesti znanja i vještine. Naravno, pišete ono što je bitno za posao za koji se prijavljujete. Ukoliko ste tijekom školovanja ili karijere primili neke nagrade ili priznanja, ovdje ih možete navesti. Na kraju se pišu preporuke ako postoje.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh