logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kupovina preko interneta – savjeti za kupovinu preko interneta

27/06/2014

Kupovina preko interneta postala je sve raširenija među mlađom populacijom, a ovakvim načinom kupovine dodato se štedi vrijeme i novac.

U današnje vrijeme skoro svi se odlučuju na kupovinu preko interneta, a posebno mlađa populacija. Razlog tome nije lijenost, već užurbani način života, jednostavnost kupnje, izbjegava se čekanje u redovima i štedi se slobodno vrijeme, a dostava samih proizvoda na kućnu adresu je u većini slučajeva besplatna, pa zašto to ne iskoristiti. Kupnja se može obaviti u nekoliko minuta iz topline doma i ne izlazeći iz kauča, samo je potrebno znati što točno tražite i gdje odprilike to možete pronaći. Za početak potrebno je imati račun na kojem ima dovoljno raspoloživog novca, pay-pal račun, računalo i internet priključak. Osim praktičnosti ovakve kupovine, asortiman koji se nudi vrlo je širok i može se kupiti gotovo svaka stvar koja je potrebna u svakodnevnom životu. No kod kupnje preko interneta treba biti oprezan, jer je online svijet pogodno tlo za prevaru. Potrebno se prethodno dobro informirati o prodavaču od kojega se kupuje proizvod, zatim ostaviti dostupne samo nužne osobne podatke kako nebi došlo do zlouporabe istih, izbjegavajte plaćanje unaprijed koliko god je to moguće, raspitajte se prethodno o načinu dostave i plaćanju, a ispravnost proizvoda provjerite odmah kod preuzimanja da se izbjegnu dodatne komplikacije.
Odlučite li se za kupovinu preko intrneta uštedjeti ćete si vrijeme i izjeći gužve u shopping centrima, no potrebno je uvijek biti na oprezu.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh