logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Koje kartice podržava Paypal i registracija na Paypal

14/02/2012

Otvarate Paypal račun, ali ne znate koje kartice podržava Paypal i kako izgleda registracija na Paypal. Kartice koje podržava Paypal su MasterCard, American Express i viza kreditne kartice.

Otvarate Paypal račun, ali ne znate koje kartice podržava Paypal i kako izgleda registracija na Paypal. Kartice koje podržava Paypal su MasterCard, American Express i viza kreditne kartice.

Postupak registracije brz je i jednostavan. Na početnoj stranici PayPal web adrese nalazi se ‘sign up’ gumb. Klikom na gumb, otvara se prozor u kojem se odabire vrsta računa. Ako želite otvoriti PayPal račun za kupovinu proizvoda i prijenos novca drugim osobama odaberite državu i pod “Individual account” kliknite na gumb “Open an account”. Odabirom željenog računa, otvara se prozor s obrascem za registraciju. Za ispunjavanje obrazaca za unos osobnih podataka potrebno je samo slijediti upute. Po uspješno obavljenoj registraciji PayPal automatski dodjeljuje limit potrošnje koji iznosi $100. U sljedećoj fazi “Dodavanje kreditne/debitne kartice” – unose se podaci o kartici. Slijedi povezivanje kartice s PayPal računom, tada dobivate četveroznamenkasti PayPal kod, dobiveni broj potrebno je unijeti u polje predviđeno za verifikaciju.

Nakon unosa ispravnog broja, pojavit će se informacija da je proces verifikacije uspješno završen. Po završetku kompletne registracije PayPal račun postaje potpun i funkcionalan.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh