logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako očistiti plijesan i uklanjanje plijesni sa zidova

29/08/2011

Uklanjanje plijesni sa zidova u stanu ili kući vrlo je važno za zdrav i kvalitetan život. Kako očistiti plijesan sa zidova, a da se ne ulazi u prevelike investicije.

Uklanjanje plijesni sa zidova u stanu ili kući vrlo je važno za zdrav i kvalitetan život. Kako očistiti plijesan sa zidova, a da se ne ulazi u prevelike investicije.

Pojava plijesni na zidovima nije rijetka pojava, a kako vaš kućni budžet ne bit trpio možete pokušati sami riješiti taj problem.
Manje nakupine plijesni u kutevima sobe možete ukloniti sredstvom za čišćenje koje sadrži klor i brusnim papirom. Učinkovit je i koncentrat octa. Ukoliko je cijeli zid prekriven gljivicama neophodno je pronaći uzrok vlage i u potpunosti sanirati cijelo područje. Plijesan odstranite alkoholom (70-80-postotnim).

Obratite pažnju na izolaciju u vašem stanu ili kući, kako se plijesan ne bi ponovno vratila.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh