logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako napraviti e mail adresu

21/10/2011

Trebate, ali ne znate kako napraviti e mail adresu. Kreiranje e-mail adrese je relativno jednostavno, ali najprije trebate odabrati na kojem servisu ju želite kreirati s obzirom da postoje mnogi servisi koji tu uslugu nude.

Trebate, ali ne znate kako napraviti e mail adresu. Kreiranje e-mail adrese je relativno jednostavno, ali najprije trebate odabrati na kojem servisu ju želite kreirati s obzirom da postoje mnogi servisi koji tu uslugu nude. Među popularnijima je Gmail, ako ste se odlučili za taj servis u nekoliko koraka možete dobiti svoju adresu.

Nakon što ste otvorili stranicu za izradu računa na Gmailu popunite potrebne podatke. Tom prilikom ćete odrediti i kako će vaša e-mail adresa glasiti, ali kako biste bili sigurni da se ta adresa još ne koristi, kliknite na ‘provjeri dostupnost’.

Nakon što ste dobili potvrdu da je ta adresa dostupna, unesite lozinku i potvrdite ju još jednom. U polje ‘Povratna adresa e-pošte’ možete unijeti postojeću adresu ako ju imate radi potvrđivanja adrese, a u slučaju da zaboravite lozinku Google vam na drugu adresu šalje drugu. Ukoliko nemate drugu adresu ili ju ne želite unijeti, ostavite ovo polje prazno.

Na kraju kako biste završili kreiranje svoje e-mail adrese kliknite na ‘Prihvaćam. Izradi moj račun’.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh