logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako napraviti planer, organizacija posla

04/07/2012

Da biste učinkovito izvršavali radne zadatke važna je dobra organizacija posla. Jedan od načina kako organizirati posao je uz pomoć planera, ali kako napraviti planer.

Da biste učinkovito izvršavali radne zadatke važna je dobra organizacija posla. Jedan od načina kako organizirati posao je uz pomoć planera, ali kako napraviti planer.

Planer je jednostavno rečeno popis stvari koje treba odraditi. Planer možete napraviti na listu papira ili u rokovniku, još bolji načina je da planer sastavite na računalu, primjerice u Excelu ili Outlooku. Isto tako na internetu postoje razni gotovi programi koji će vam pomoći organizirati radne zadatke, te koji će vas podsjećati na važne obaveze i zadatke koje trebate obaviti.

Prednost izrade planera na računalu je i u tome što ćete sve imati na jednom mjestu, što će vam olakšati organizaciju i na taj način čete se riješiti hrpe papira sa vašeg radnog stola. Prilikom sastavljanja planera važno je da prioritet budu teži i važniji radni zadaci, isto tako dobro je da označite okvirno vrijeme koje će vam biti potrebno za izvršenje zadatka. Što se tiče manje važnih i zahtjevnih zadataka sa njima možete biti fleksibilniji ukoliko vam iskrsne nešto na što niste računali.

Dobro bi bilo, ukoliko je moguće da važnije i teže zadatke obavite odmah ujutro kako bi što više rasteretili ostatak radnog dana, a i ostali zadaci će vam se činiti lakšima, te ćete biti motiviraniji u njihovom rješavanju.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh