logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako očistiti laptop i čišćenje ekrana laptopa

20/02/2012

Trebate očistiti laptop, ali ne znate kako očistiti laptop. Čišćenje laptopa je najbolje uz pomoć komprimiranog zraka, vate, mekane tkanine i voda sa malo sapuna ili alkohola.

Trebate očistiti laptop, ali ne znate kako očistiti laptop. Čišćenje laptopa je najbolje uz pomoć komprimiranog zraka, vate, mekane tkanine i voda sa malo sapuna ili alkohola.

Prije čišćenja laptop mora biti isključen i iskopčani strujni kabel. Komprimiranim zrakom očistite prašinu sa tipkovnice i ekrana. Uzmite vatu ili štapiće za uho i očistite nečistoću između tipki na tipkovnici. Namočite tkaninu u vodu sa malo sapuna ili alkohola i obrišite površinu cijelog laptopa, pri tome pazite da tkaninu ne namočite previše. Ekran laptopa također možete očistiti sa mikrofibra krpom, tada vam ne treba nikakva sredstva za čišćenje, jer takve krpe uklanjaju i masnoće. Ako laptop čistite sredstvom za računalnu opremu imajte na umu da sredstvo ne nanosite direktno na ekran, sredstvo nanesite na krpu kojom ćete prebrisati ekran.

Vrlo je bitno redovito čišćenje prašine i nečistoće, jer ona može izazvati zagrijavanje i mehaničko kvarenje vašeg laptopa. Ujedno čišćenje laptopa je važno i za vaše zdravlje.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh