logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako odgovoriti na mail

04/05/2012

Zanima vas kako odgovoriti na mail, evo nekih pravila kojih bi se trebali pridržavati.

Zanima vas kako odgovoriti na mail, evo nekih pravila kojih bi se trebali pridržavati.

Ako šaljete mail nekoj osobi, a želite da i druga osoba zna da ste mu poslali, tada oba primatelja stavljate u polje „To“. „Cc“ se koristi kada dodajete primatelje koji će međusobno moći vidjeti na koje je sve adrese mail poslan. Kada netko iz popisa „Cc“ primatelja odgovori na primljeni mail, svi primatelji će dobiti odgovor. Na takav način je moguće ostvariti konverzaciju sa više ljudi odjednom. Ukoliko želite poslati e-mail na više adresa, a pri tome ne želite da adrese budu vidljive nikome od primatelja, stavite adrese u „Bcc“, tako će i svi odgovori ići samo vama.
Nikako ne zaboravite upisati naslov u polje “subject” (predmet), jer upravo naslovom određujete sadržaj mail-a. Koristite ovo polje kako biste jasno informirali primatelja poruke o sadržaju, kvalitetno odabran naslov poruke povećava vjerojatnost da će poruka biti i pročitana. Odgovarate li na primljeni e-mail, nije loše kopirati pasuse na koje se vaš odgovor odnosi, sve u cilju jasnijeg komuniciranja.
Mailove na koje možete poslati trenutni odgovor svakako odmah i riješite; ostalima pošaljite kratku poruku kojom potvrđujete primitak i navedite kada ćete biti u mogućnosti poslati potpun odgovor. Pridržavajte se roka kojeg ste sami sebi zadali.

I naravno bez obzira kakav mail dobijete, kada sastavljate mail pripazite na pravopis, korištenje dijalekta i pristojnost.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh