logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako prodati nakit i prodaja srebra – otkup srebra cijena

22/08/2011

Prodaja srebra moguća je na većini zlatara, samo ovisi kolika je cijena za otkup srebra. Treba znati način kako prodati nakit, a da se ne proda ispod cijene.

Prodaja srebra moguća je na većini zlatara, samo ovisi kolika je cijena za otkup srebra. Treba znati način kako prodati nakit, a da se ne proda ispod cijene.

S obzirom da se uz nakit često vežu i emocije, pa ponekad nam ni jedna cijena nije dovoljno dobra. Nemojte biti lijeni i otiđite na nekoliko mjesta i sakupite što više ponuda za otkup vašeg nakita. Nemojte nikuda žuriti jer kroz nekoliko dana odgode možete samo zaraditi.
Stoga uzmite si nekoliko dana prije nego što prodate svoj nakit jer možda pronađete i neko drugo rješenje te nećete trebati prodavati vaš nakit.
Ako ste emocionalno vezani uz nakit pokušajte s trgovcem dogovoriti da vam omogući da u roku od nekoliko dana otkupite svoj nakit po istoj ili nešto većoj cijeni od one po kojoj ste ju prodali.

Prilikom prodaje svog nakita trebate znati osnovne podatke o njemu, kao što je promjer, čistoća srebra, težina, a također i cijenu grama ili unce (31,1035 grama) srebra na svjetskim tržištima.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh