logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako postati uspješan: budite uspješni u svom poslu

30/06/2014

Pitate se kako postati uspješan u svom poslu? Saznajte što sve trebate učiniti i koje navike usvojiti kako biste bili uspješni u svom poslu.

Sigurno ste do sad već imali priliku upoznati ljude koji su uspješni u svom poslu. To su ljudi kojima se divite na profesionalnosti i vještinama koje posjeduju. Ako mislite da su se oni takvi rodili, varate se. To su vještine na kojima treba raditi. Sami sebi morate postaviti pravila i tih pravila se strogo pridržavati. Bez samodiscipline nema uspjeha.

Postanite uspješni u svom poslu

Prva vještina koju trebate usvojiti kako bi postali uspješni je upravljanje vremenom. U poslovnom svijetu uvijek uvijek postoje rokovi do kada neki posao treba biti gotov i tih rokova se treba strogo pridržavati. Rokovi su prijeko potrebni jer kad bi neki posao radili mnogo duže od predviđenoga, taj posao bi postao neisplativ. Držite se rokova i nikad ih nemojte prekoračiti. Ako neki posao možete završiti prije roka, završite ga. Sljedeća stvar koju trebate napraviti kako bi postali uspješni je zacrtati si visok cilj. Nemojte se zadovoljiti uspjehom na sitnim poslovima. Ciljajte na velike projekte i potrudite se da postanete sposobni kvalitetno ih odraditi. Trudite se toliko da premašite i vlastita očekivanja. Za uspjeh u poslu važna je i samokontrola, priznavanje i ispravljanje grešaka, te komunikacija s ljudima.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh