logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako prebaciti slike sa mobitela na kompjuter

25/11/2011

Trebate prebaciti fotografije s mobitela na kompjuter, ali ne znate kako. Postoji nekoliko načina kako prebaciti slike sa mobitela na kompjuter.

Trebate prebaciti fotografije s mobitela na kompjuter, ali ne znate kako. Postoji nekoliko načina kako prebaciti slike sa mobitela na kompjuter.

Jedan način je prebacivanje slika putem Bluetootha. Da bi prebacili sliku putem Bluetootha potreban vam je Bluetooth adapter na računalu ili prijenosniku.

Uključite Bluetooth na mobitelu i odaberite fotografiju koju želite prebaciti. Kliknite na opcije; pošalji putem Bluetootha. Slijedi skeniranje svih uređaja. Nakon što mobitel pronađe prijenosnik odaberite ga. Kod prvog prijenosa postoji mogućnost da će vas sustav tražiti lozinku, ona je po tvorničkim postavkama 0000. Nakon što ste unijeli lozinku kreće slanje fotografije na prijenosnik.

Drugi način je putem USB kabela na računalo i kopiranje željenih fotografija na disk. Nakon što ste spojili mobitel sa računalom putem USB-a pričekajte nekoliko trenutaka da sistem prepozna uređaj i instalira drivere. Ukoliko ste dobili CD sa programima uz uređaj poželjno je instalirati upravljačke drivere sa CD-a jer s njima dobivate dodatne opcije kao što su backup podataka, nadogradnja softvera, instaliranje aplikacija.

Po završetku instalacije kliknite na My Computer i na popisu pod Other ili kod diskova pojavit će vam se novi uređaj. Kliknite na njega i kopirajte fotografije s mobitela na računalo.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh