logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako provjeriti tarifu na mobitelu

29/01/2013

Mobilni operateri u svojoj ponudi obavezno imaju više tarifnih modela tj. tarifa koje svaki od korisnika može promijeniti ovisno o svojim potrebama. Kako provjeriti tarifu na mobitelu?

Mobilni operateri u svojoj ponudi obavezno imaju više tarifnih modela tj. tarifa koje svaki od korisnika može promijeniti ovisno o svojim potrebama. Kako provjeriti tarifu na mobitelu?

Korisnici koji se koriste uslugama mobilnog telefoniranja nadplatom bonova tarife mogu mijenjati svaki put kada naprave novu nadoplatu bonom. S druge strane, korisnici koji koriste pretplatnički model mobilnog telefoniranja, odnosno oni koji su ugovorno vezani za određeni tarifni model, moraju pismeno ili usmeno od teleoperatera zatražiti prijelaz u viši ili niži tarifni model. Tarife na mobitelu mogu se provjeriti pozivom korisničkog broja koji je za to predviđen, razgovorom s podrškom za korisnikeil i automatskim navođenjem do željenog tarifnog modela. Kod automatskog navođenja tarifa se provjerava slanjem SMS poruke sa sadržajem koji je unaprijed određen od strane mobilnog operatera.

Obzirom da svaki korisnik može imati različite potrebe vezane za usluge mobilne telefonije – od razgovora, SMS i MMS poruka, korištenja interneta i podatkovnog prometa, mogućnost mijenjanja tarifnih modela je vrlo svrsishodna opcija.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh