logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako saznati vlasnika nekretnine

07/05/2012

Kupujete nekretninu i ne znate kako saznati vlasnika nekretnine. Zemljišno-knjižni odjel je mjesto gdje ćete saznati odgovor na to pitanje.

Kupujete nekretninu i ne znate kako saznati vlasnika nekretnine. Zemljišno-knjižni odjel je mjesto gdje ćete saznati odgovor na to pitanje.

Temeljna funkcija zemljišnih knjiga je zaštita povjerenja u pravnom prometu nekretnina. Svi podaci u zemljišnim knjigama pravno se smatraju točnima, istinitima i potpunim informacijama. Vlasništvo nekretnina upisano je u zemljišne knjige zemljišno-knjižnog odjela nadležnog općinskog suda.

Zemljišne knjige su javne što znači da, iako niste vlasnik predmetne nekretnine, možete izvršiti uvid u zemljišne knjige odnosno zatražiti podatke o vlasništvu te nekretnine.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh