logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako uspjeti u životu – savjeti za uspješan život

25/08/2014

Saznajte kako možete postići uspjeh u životu i uživati u svakom trenutku, pa i u poslu koji radite.

Svi mi težimo životnom uspjehu, ali mnogima se dogodi da krivo skrenu na tom putu i nađu se u slijepoj ulici. Postoji jedna vrlo poznata i korisna izreka: “Ako nema puta, napravite ga sami.” Ako ne vidite izlaz iz situacije u kojoj ste se našli, napravite ga.

Budite uspješni u životu i poslu

Prvo što trebate učiniti je odrediti ciljeve. Bez dugoročnog cilja život jednostavno nema smisla. Zacrtajte si cilj i hodajte prema njemu. Kad ga ostvarite, zacrtajte sljedeći cilj. Uz dugoročan, možete zacrtati i kratkoročne ciljeve koje ćete ispunjavati dnevno. Ispunjavanje ciljeva čini nas sretnima i zadovoljnima pa je vrlo korisno imati svaki dan nekoliko mali ciljeva koje smo si odredili do kraja dana. Kako bi uspjeli, svaki dan se trebate truditi da budete bolji nego jučer. Ako ste pušač, to se može odnositi i na jednu cigaretu manje. Koliko god malen pomak bio, bitno je da je to pomak na bolje. Za uspjeh je bitan i pozitivan stav. Nemojte ići na posao s crnim mislima jer tako nećete ništa postići. Zamišljajte pozitivno o svojim radnim zadacima. Radite sa zadovoljstvom i rezultati će biti vidljivi. Na taj način možete postati veoma uspješni u poslu, ali i općenito u životu.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh