logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Koliko vrijedi stari mobitel

29/03/2013

Imate stari mobitel koji više ne radi pa se pitate što s njim i postoji li mogućnost prodaje i za koju cijenu, odnosno koliko vrijedi stari mobitel.

Imate stari mobitel koji više ne radi pa se pitate što s njim i postoji li mogućnost prodaje i za koju cijenu, odnosno koliko vrijedi stari mobitel.

Stari mobitel možete prodati preko oglasnika, u trgovinama koje otkupljuju stare i dotrajale mobitele ili uz popust kod mobilnih operatera u zamjenu za stari mobitel kupiti novi model.
Vrijednost mobilnog telefona možete najprije provjeriti kod mobilnog operatera koji za stare mobilne telefone nude popust pri kupnji. Svi vraćeni mobiteli se recikliraju, a vrijednost vašeg starog mobitela možete provjeriti na web stranicama mobilnog operatera.  U većini slučajeva, odbačeni uređaji su funkcionalni, ali su svejedno zamijenjeni uređajima posljednje tehnologije. Ideja ponude

Staro za novo je produljenje životnog vijeka uređaja pomoću vraćanja starog uređaja u tržišni opticaj odnosno omogućavanje recikliranja neispravnih uređaja kako bi se spriječilo zatrpavanje elektroničkim otpadom na lokalnoj kao i globalnoj razini. Kako bi navedenu misiju ostvarili, mobilni operateri prodaju otkupljene mobilne uređaje na treća tržišta koja imaju takve potrebe.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh