logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako raditi honorarni posao od kuće

25/09/2014

Želite li dodatno zaraditi? Pokušajte raditi honorarne poslove od kuće na način da ste cijelo vrijeme u kontaktu sa poslodavcem.

Mnogo je onih sa stalnim poslom ili bez koji žele zaraditi više, a jedan od načina su honorarni poslovi koji se rade od kuće.

Postoji velik broj internetskih stranica, oglasnika ili Freelancer-a koji traže honorarne radnike za rad od kuće. Želite li zaraditi na ovakav način, potrebno je puno vremena provoditi na internetu i tražiti takve oglase, naravno uvijek trebate biti na oprezu kojoj firmi ćete se obratiti kako bi se posao odradio po propisima. Na samom početku biti će vrlo teško pronaći takav honorarni posao jer nemate iskustva, zato uvijek tražite ono za što ste specijalizirani, no s vremenom kada steknete radno iskustvo u određenoj branši biti će puno lakše.
Važno je da sa poslodavcem koji vam je ponudio honorarni posao za rad od kuće budete u stalnom kontaku i pitate sve što vas zanima, vezano uz rokove odrade ili plaćanja. Također i za honorarni rad zatražite potpisivanje ugovora kako biste kasnije bili sigurni za plaćanja. Na ovaj način uz dodatna dva ili tri sata rada možete zaraditi i dodatnu plaću.

Želite li raditi od kuće morate biti spremni i odvojiti nekoliko sati slobodnog vremena svaki dan.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh